Tjänster

Företag

Behöver ni hjälp med fastighetsskötseln på ert företag så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet Vi tycker det är viktigt med ett bra första intryck, både för medarbetare och besökare på ert företag.

Anlita oss för enskilda uppdrag, stora som små. Eller alternativt för en helhetslösning där vi sköter om er fastighet- och trädgårdsskötsel under hela året. Vi tar fram ett upplägg som anpassas till just ert företag.

Bostadsrättsförening

Behöver ni hjälp med fastighetsskötseln i er bostadsrättsförening? Vi tycker det är viktigt att man trivs i området där man bor. Därför erbjuder vi tjänster inom fastighets- och trädgårdsskötsel, som skapar trygghet, välbefinnande och ett välvårdat intryck. Anlita oss för enskilda uppdrag, stora som små. Eller för en helhetslösning där vi sköter om ert bostadsområde under hela året.

Vi tar fram ett upplägg som anpassas till era specifika önskemål och behov.

Privatpersoner

Vill ni hjälp med er trädgård, finns inte orken eller vill ni lägga tid på andra intressen? Då finns vi till för er och erbjuder tjänster inom fastighets- och trädgårdsskötsel som skapar trygghet, välbe-finnande och ett välvårdat intryck

Vi sköter även om tillsynen av ert hus eller sommarstuga när ni inte är där. Dessutom erbjuder vi styling av er trädgård inför husförsäljningen. Ni kan anlita oss för stora som små projekt! Läs gärna mer om vilka övriga tjänster vi erbjuder nedan.

Vårt erbjudande

Gräsklippning

Tycker du det finns roligare saker att göra än klippa gräsmattan? Eller tryter orken? Då klipper vi gärna gräsmattan åt dig!

Häckbeskärning

Att klippa häcken tar på krafterna. Har du av den anledningen tröttnat på att göra det själv eller vill du bara se om gräset är grönare på andra sidan? Låt oss klippa den så får du se!

Trädbeskärning

Träd och fruktträd behöver också omsorg. Hör av dig till oss så ser vi över behovet. Du vill kanske göra ett enklare val? Frukt eller ingen frukt? Vi har motorsåg!

Ogräsrensning

Börjar ryggen och knäna kännas ömma och stela? Kanske är du helt enkelt inte upplagd för att rensa ogräs? Då gör vi det gärna åt dig!

Lövupptagning

Vill du kunna stå och titta på när löven faller, utan att få en klump i magen? Kontakta oss så försvinner både löven och klumpen i magen!

Rensning av hängrännor

När rensades hängrännorna senast? Om du inte kommer ihåg är det förmodligen dags att göra det! Vi gör det åt dig så du slipper stå och vingla på en stege.

Snöskottning

Visst är det fint när snön faller men det innebär även mycket arbete och svettdroppar! Då vill du kanske få hjälp med snöskottningen eller skotta av garagetaket?

Vind-/Källarrensning

Vill du kanske bli av med den gamla vävstolen eller sakerna som bara samlar damm? Eller vill du bara frigöra utrymme? Då hjälper vi gärna till med det!

Stubbfräsning

Står den gamla stubben kvar mitt i gräsmattan eller riskerar du att snubbla över den när mörkret har lagt sig? Bara lugn, vi fräser bort den!

Trädplockning

Har trädet vuxit sig större än det var tänkt eller skymmer det solen på uteplatsen? Vi fäller det åt dig, antingen med motorsåg eller kranbil.

©2022 Wittenbergs Skötselbolag AB

072 - 541 85 85

erik@wsbab.se

Hitta till oss

Rulla till toppen